Energetikai tanúsítvány
Dunaújvárosban

Ingatlanok energetikai tanúsítását vállaljuk Dunaújvárosban és környékén.

  06-70-527-0868
Társasházi lakások
0-90 m² - 16 000 Ft
RÉSZLETEK »
Panellakások
0-90 m² - 15 000 Ft
RÉSZLETEK »
Családi házak
0-90 m² - 20 000 Ft
RÉSZLETEK »
Ajánlat két órán belül
AJÁNLATKÉRÉS »
Ha ingatlanja Dunaújvároson kívül található, egyedi ajánlatot kérhet e-mailben.

Mikor nem kötelező a tanúsítvány

Bizonyos esetekben nincs szükség az energetikai tanúsítvány elkészíttetésére. A kivételek listáját érdemes áttekintenie mielőtt megrendeli szolgáltatásunkat. A 176/2008 kormányrendelet határozza meg, hogy mikor kell és mikor nem kell a tanúsítvány.

10 évig érvényes energiatanúsítványt kap

Az energetikai tanúsítvány pontos információkat ad az ingatlan energiafogyasztásáról és a várható rezsiköltségekről. A dokumentum 10 évig érvényes. Garantáljuk, hogy minden szempontból hiteles, hivatalos tanúsítványt kap kézhez vállalkozásunktól.

Jogszabály írja elő az ingatlantulajdonosoknak, hogy rendelkezzenek a minősítéssel eladás, illetve bérbeadás esetén.

Működési területünk:

Dunaújváros és 30 km-es körzete

A szolgáltatást Dunaújvárosban és 30 km-es térségében végezzük. Bármilyen ingatlan minősítésével felkereshet minket, nagy számban készítjük a szakvéleményeket panellakásokra, kisebb társasházakra és családi házakra is.

ÁRAK »

Dunaföldvár, Sárbogárd

Minden olyan ingatlanra, amely Dunaújvároson kívül található, egyedi árajánlatot küldünk, amely tartalmazza a helyszíni kiszállás díját is. Sárbogárdra heti rendszerességgel járunk. Dunaföldváron és Tolna megye északkeleti részén is vállaljuk a tanúsítási megbízásokat. Északi irányban kijárunk Rácalmás, Kulcs, Adony, Perkáta, Szabadegyháza falvakba. Keleti irányban: Szalkszentmárton, Dunavecse, Apostag, Solt településekről is várjuk szíves ajánlatkérését!

Energetika a tanúsítványban

Energetikai értékelés eladáshoz és pályázatokhoz is

Az energetikai tanúsítványt bármilyen célra el tudjuk készíteni, legyen szó eladásról, bérbeadásról vagy pályázatról. Utóbbi esetben szükséges a beruházás előtti és utáni állapot dokumentálása egy-egy energetikai számítás segítségével. Megfelelő jogosultsággal, szaktudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk az ilyen jellegű feladatok teljesítéséhez, igény esetén a pályázat teljes körű adminisztratív szervezését is tudjuk vállalni.